Afspraak maken?

14,6% van Nederland kampt met burn-out klachten, dat blijkt uit een onderzoek van het CBS in 2017. Elk jaar kampen steeds meer mensen met klachten die wijzen op een burn-out. Omdat een burn-out een vrij breed begrip is, is het lastig om direct de vinger op de zere plek te leggen. Klik hier voor meer informatie over een burn-out. 

RISE heeft in samenwerking met Het Helperhart een unieke formule ontwikkelt: een combinatie van hypnotherapie met de krachten van voetreflexologie en massage. De meeste burn-out klachten vloeien voort uit een staat van stress, door het ontnemen van de negatieve impact van uw onderbewustzijn daarop en het leren ontspannen d.m.v. voetreflexologie en massage worden er ongekende resultaten bereikt*. 

Het anti burn-out pakket is zeer geschikt voor iedereen die richting een burn-out gaat, of al een burn-out heeft. Daarnaast is het pakket effectief bij stress en overspannenheid. Wij helpen u zowel geestelijk als lichamelijk!

Het burn-out pakket bestaat uit een uitgebreid intakegesprek, waarbij de hypnotherapeut in gesprek gaat met u. Er wordt samen gezocht naar de oorzaak van uw burn-out en een behandelplan opgesteld. Na het intakegesprek worden direct de sessies gepland.

Sessie 1
Bij de eerste sessie wordt gewerkt aan de oorzaak van uw burn-out. Wat is de onderliggende oorzaak van uw klachten? U neemt plaats in de comfortabele ligstoel en wordt in een staat van hypnose gebracht. De hypnotherapeut spreekt suggesties uit naar uw onderbewustzijn, waardoor u beter kunt omgaan met de oorzaak. Na de eerste sessie zult u al gauw resultaat merken*. 

Sessie 2
De tweede sessie is het perfecte moment om de gevolgen die uit de oorzaak gevloeid zijn aan te pakken. Elke burn-out is anders, dus de behandelaar kiest zelf de juiste hypnose sessie. Na de tweede sessie zult u merken dat uw lichaam anders omgaat met de eerder besproken klachten. 

Sessie 3
Dit is het moment waar de laatste overblijfselen van uw burn-out worden weggenomen. Na de derde sessie kunt u vaak burn-out vrij verklaard worden.

Tussen de sessies in worden de voetreflexologie of massage sessies gepland in samenwerking met een expert op dit gebied. De  combinatie van deze twee behandelingen versterkt het herstel. 

Informatie over voetreflexologie:
Voetreflexologie gaat uit van de eenheid van lichaam en geest. De gedachte erachter is dat ‘ziek zijn’ het signaal is van een verstoorde harmonie in die eenheid. Door deze behandeling kunnen verstoringen die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven.Door middel van voetreflextherapie kunnen vele psychische en fysieke klachten via de voet verholpen worden,
zoals: vermoeidheidsklachten, pijn klachten, angststoornissen, en vele andere klachten. De behandeling is uitermate geschikt voor ontspanning. De behandeling duurt circa 45 – 60 minuten.

Informatie over ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassage werkt helend op de structuur van het lichaam (spieren, bloedcirculatie, huid) en op de energie. De lichaam massage werkt ontspannend en ondersteunt daadwerkelijk daar waar het nodig is.

Tijdens het gehele proces kunt u bij ons terecht voor uw vragen. Ook uw vrienden, familie en kennissen kunnen hun vragen stellen via telefoon, e-mail of chat. Het is belangrijk dat uw naasten ook goed reageren op uw behandeling. Bespreek daarom altijd de progressie thuis, indien mogelijk. 

Kies vandaag nog voor een burn-out vrij leven en neem contact op met RISE. 

Tijdelijk: € 595,- incl. 21% BTW
€ 695,- incl. 21% BTW

0

Start typing and press Enter to search