Maatregelen m.b.t. COVID-19

By
 In Uncategorized

Vanwege het corona virus, zullen wij enkele maatregelen nemen, om het voor iedereen veilig te houden.

In principe kunnen op dit moment nog alle afspraken gewoon door gaan, wij doen er alles aan om het zowel voor u als voor onze therapeuten veilig te houden.

Zo zullen onze therapeuten u nu geen hand geven en zullen we extra aandacht besteden aan hygiƫne in de ruimtes en bij de therapeuten.

Mocht een therapeut(e) van RISE gezondheidsklachten hebben, dan zullen we de afspraak helaas moeten annuleren of verzetten naar een andere therapeut(e). Wij nemen in dat geval persoonlijk contact met u hier over op.

Als u zelf gezondheidsklachten heeft, die kunnen wijzen op het corona virus, dan verzoeken we u om telefonisch (050-2007300 of 055-2006800) of per e-mail ([email protected]) contact met ons op te nemen om de afspraak te verplaatsen. Komt u in dat geval a.u.b. niet naar onze praktijk. Denk hierbij aan klachten als koorts, kortademigheid, verkoudheid, hoesten of keelpijn. Als we allemaal verstandig hiermee om gaan, houden we het veilig voor elkaar.

Bedankt voor uw medewerking en heel graag tot ziens bij RISE Hypnotherapie

Andere blogposts
0

Start typing and press Enter to search

Cookie instellingen

Door onze cookies te accepteren ga je ermee akkoord dat anonieme data gedeeld wordt met derde partijen. Op die manier kunnen wij jouw ervaring nog beter maken en gerecht informatie delen.