Afspraak maken?

Als u verslaafd bent aan drugs dan is het ‘willen’ gebruiken van drugs veranderd in het ‘moeten’ gebruiken. Op dat moment bent u afhankelijk van drugs geworden, zonder drugs kan u niet meer functioneren. U kan niet meer zonder de “sensatie” die deze drug geeft en moet deze blijven gebruiken. Vaak duurt het te lang voordat u doorheeft dat u verslaafd bent. Er is op dat moment al iets in uw hersenen veranderd waardoor u niet meer kunt stoppen.

Niet iedereen raakt verslaafd aan drugs. Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat u verslaafd kan raken:
– erfelijke aanleg;
– karakter;
– omgeving;
– de reden dat u drugs gebruikt;
– hoe gevoelig u bent voor de effecten van de drug;
– het soort drugs dat u gebruikt, de ene drug is meer verslavend dan de ander; 

 

Hypnotherapie en drugsverslaving

Er zijn vele soorten drugs en aan de meeste kunt u verslaafd raken. Wat in het begin nog een “leuk” experiment is, wordt later een groot probleem. Of het nu gaat om cannabis, pillen, of nog zwaardere middelen, hypnotherapie kan u helpen bij het stoppen en afkicken. Maak a.u.b. snel een afspraak met RISE Hypnotherapie, zodat we u of iemand uit uw omgeving snel af kunnen helpen van zijn of haar verslaving.*

0

Start typing and press Enter to search

Cookie instellingen

Door onze cookies te accepteren ga je ermee akkoord dat anonieme data gedeeld wordt met derde partijen. Op die manier kunnen wij jouw ervaring nog beter maken en gerecht informatie delen.