Afspraak maken?

 • Na 40 jaar roken vond ik het tijd om te stoppen, niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn omgeving en kleinkinderen. Na enig research stuitte ik op RISE Hypnotherapie. Ik had me nooit eerder verdiept in hypnose, maar ik dacht baat het niet dan schaadt het niet. Ik voelde me vanaf het moment dat ik contact had gelegd met mijn hypnotherapeut erg op gemak. Na twee hele fijne hypnose sessies heb ik nooit meer een sigaret aangeraakt. 

  mevr. van Doorn
  mevr. van Doorn
 • Na 3 mislukte stoppogingen kwam ik terecht bij RISE Hypnotherapie. Na 1 behandeling merkte ik meteen verschil, mijn behoefte aan een sigaret was verdwenen. Ik had eindelijk de kracht om het roken af te zweren. Door middel van hypnose heb ik de knop in één keer om kunnen zetten en heb ik alle afkick-ellende achter me kunnen laten. 

  Eva Meidam
 • Hypnotherapie leek voor mij een beetje zweverig. Toen ik binnen kwam leek het juist als een ‘normale’ praktijk. Heel open en welkom werd ik ontvangen en werd mij vertelt wat het plan was. Stoppen met roken leek voor mij altijd een brug te ver, ik was wel over op nicotine kauwgom, maar de wens om echt te stoppen bleef groot. Na 2 sessies had ik geen kauwgom meer nodig… eindelijk verlost van die troep.

  Harrie Wiersma
  Harrie Wiersma
0

Start typing and press Enter to search