Afspraak maken?

 • Tijdens de pubertijd ben ik gaan stotteren. Ik denk dat het te maken had met onzekerheid. Ik ben voor het stotteren bij een logopedist geweest. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel minder ben gaan stotteren. Toch bleef ik zo af en toe stotteren, vooral wanneer ik zenuwachtig was. Ik ben toen gaan kijken of er alternatieve behandelingen waren. Ik las veel positieve ervaringen over hypnose en ben dit gaan proberen. Het stotteren is nu helemaal verdwenen! 

  Charissa Landman
  Charissa Landman
 • Ik dacht altijd dat ik nooit meer van het stotteren af zou komen. Ik had al zoveel geprobeerd. Toen ik van hypnose hoorde dacht ik; waarom ook niet! Bij RISE Hypnotherapie heb ik 2 sessies gehad. Sinds de sessies stotter ik niet meer. Ik kan eindelijk gesprekken voeren zonder haperingen. 

  Dennis
 • Na het plotseling overlijden van mijn man ben ik gaan stotteren. Het leek wel alsof ik door mijn verdriet niet meer uit mijn woorden kon komen. Gelukkig ben ik toen bij een hele fijne hypnotheurapeute terecht gekomen. Zij heeft mij enorm geholpen en ik ben haar hier erg dankbaar voor. We hebben niet alleen aan het stotteren gewerkt, ook mijn verdriet een plekje geven stond centraal. 

  Mevr. Boer
0

Start typing and press Enter to search