Afspraak maken?

Bent u uw zelfvertrouwen kwijt door uw overgewicht? Heeft u allerlei diëten geprobeerd? Of bent u gewoon opzoek om wat kilo’s af te vallen? De virtuele maagband is de perfecte manier om dit te behalen. In samenwerking met het gerenommeerde instituut Sheila Granger heeft RISE Hypnotherapie de virtuele maagband ontwikkelt. Een krachtige en effectieve manier om uw leven voorgoed te veranderen. 

Veel mensen ervaren onzekerheid door hun gewicht en zijn jarenlang opzoek naar de manier om afscheid te nemen van deze overtollige kilo’s. De virtuele maagband is de meest betrouwbare manier om verantwoord en zonder operatie af te vallen. 

De virtuele maagband maakt gebruik van de kracht van hypnose, om uw onderbewustzijn akkoord te laten gaan met kleinere porties. U heeft eerder een voldaan gevoel, zonder dat dit bereikt moet worden met veel te veel voedsel. Sheila Granger’s Virtuele maagband overtuigt uw onderbewustzijn dat de maag gevuld is na een gezond portie en dat er geen neiging meer is om meer te eten.

De virtuele maagband kan het best omschreven worden als een omschakeling in uw brein. Het laat een individu anders kijken naar voedsel en helpt hem/haar afscheid te nemen van slechte eetgewoontes. 

De virtuele maagband is een verandering van uw mindset. Vanaf de eerste sessie hoef je geen dieet meer te hanteren, maar enkel weer echt te genieten van eten op een verantwoorde manier.

Onze hypnotherapeuten hebben de volledige opleiding tot Sheila Granger Certified Virtual Gastric Band Practitioner succesvol afgerond. Deze opleiding staat internationaal zeer hoog aangeschreven en biedt de allerbeste manier om af te vallen*.

Verschillen virtuele maagband en andere behandelingen
De maagballon is één van de meest toegepaste manier om veel kilo’s af te vallen. Het nadeel van de maagballon is alleen dat deze slechts tijdelijk werkt. De maagballon mag maximaal 6 maanden in uw maag blijven. U heeft dus 6 maanden de tijd om kilo’s af te vallen, om daarna na verwijdering terug te vallen in uw oude patroon. De virtuele maagband daarentegen is een oplossing voor de rest van uw leven. Een manier om eetgewoontes aan te passen i.p.v. uw maagcapaciteit tijdelijk te verlagen.

Andere bekende behandelingen (bijvoorbeeld de gastric bypass) zijn allemaal operatief en vereisen een hoog BMI. De virtuele maagband is in principe bij elk overgewicht toe te passen en de kosten zijn ook nog eens veel lager. 

Virtuele maagband pakket
RISE heeft voor mensen die graag de virtuele maagband willen hebben een speciaal pakket samengesteld. Het pakket bestaat uit een uitgebreid intakegesprek, waarbij uw wensen worden aangehoord en samen een behandelplan samengesteld wordt, met de hypnotherapeut. Na het intakegesprek worden 3 sessies gedaan:

Sessie 1
De eerste sessie wordt gebruikt om de maagband toe te passen. U neemt plaats in een comfortabele ligstoel en de hypnotherapeut brengt u in een staat van hypnose. Door middel van suggesties gaat uw onderbewustzijn uw neiging om meer dan nodig te eten onderdrukken. Na de eerste sessie merkt u al verschil*. 

Sessie 2
De tweede sessie wordt gebruikt om de maagband verder af te stellen. Het kan zijn dat u juist teveel afvalt dan nodig, omdat de in sessie 1 genoemde suggesties te streng waren. Na de tweede sessie zal u uw eerste gevoel van succes ervaren*.

Sessie 3
Gefeliciteerd! Uw nieuwe levensstijl is aanvaard door uw onderbewustzijn. De derde sessie is een perfect moment om na te beschouwen en indien nodig de maagband nog een keer af te stemmen op uw ervaringen na de eerste twee sessies.

Naast de sessies op de praktijk wordt ook een MP3 sessie voor thuis meegegeven. Het is verstandig om deze op een rustig moment af te spelen, zodat de suggesties nogmaals aangenomen worden door uw onderbewustzijn. 

Kies vandaag nog voor een nieuwe levensstijl en neem afscheid van de overtollige kilo’s. Neem vandaag nog contact met ons op om uw intakegesprek te plannen. 

Tijdelijk: € 495,- incl. 21% BTW
€ 595,- incl. 21% BTW

0

Start typing and press Enter to search