De (on)zin over paniekaanvallen!

By
 In Uncategorized

Als je eenmaal een paniekaanval hebt gehad, kom je er niet meer vanaf
Een paniekaanval is niets meer of minder dan een seintje van je lichaam om aan te geven dat je beter voor jezelf mag/moet zorgen. Als je dit weet, kun je hier dus iets aan doen. Dit zal er voor zorgen dat de paniekaanval niet zal leiden tot een blijvende angst

Om van paniekaanvallen af te komen moet je maanden of jaren in therapie
Een paniekaanval ontstaat ineens. Iets wat ineens ontstaat, kan ook snel weer opgelost worden. Het is dus geen kwestie van jarenlange therapieën, maar een snelle oplossing met hypnotherapie. De meeste mensen hebben aan slechts 2(!) sessies genoeg om een einde te maken aan paniekaanvallen 

Om van paniekaanvallen af te komen moet je je over je angst heen zetten
Als het zo makkelijk zou zijn, dan zou iedereen dit “gewoon” even doen natuurlijk. Een angst voor iets ontwikkelt zich vaak tot een angst voor angst. Het is niet een kwestie van je over die angst heen zetten, maar de reden van deze angst weghalen. Niet meer en niet minder dan dat.

Sterke mensen krijgen geen paniekaanvallen
Als je last hebt van paniekaanvallen is dat geen teken van zwakte, iedereen kan er in principe door overvallen worden. Hoe groot of sterk je ook bent, paniekaanvallen houden geen rekening daarmee. Het is ook niet zwak om toe te geven dat je last hebt van paniekaanvallen. Doe er gewoon iets aan, dan ben je pas sterk!

Om van paniekaanvallen af te komen moet je medicatie slikken
Er wordt soms antidepressiva voorgeschreven aan mensen met paniekaanvallen. Dit kan best een (tijdelijke?) oplossing zijn, maar het kan in veel gevallen ook een stuk sneller, makkelijker en zonder medicijnen. Hypnotherapie biedt de helpende hand.

Wil jij iets doen aan je paniekaanvallen?
Hypnotherapie biedt een snelle, makkelijke en beproefde oplossing! Klik hier om direct contact met ons op te nemen.

Andere blogposts
0

Start typing and press Enter to search