Afspraak maken?

Elke client van RISE Hypnotherapie is uniek. Dat betekent dat er geen vast behandelplan is, maar dat deze in overleg met u wordt gemaakt. Over het algemeen komen clienten 3 keer bij ons. Hieronder wordt beschreven hoe dat in z’n werk gaat.

Uw eerste bezoek is het intakegesprek. Wij hebben meerdere hypnotherapeuten, en koppelen u aan de hypnotherapeut die gespecialiseerd is in uw probleem. Bij het intakegesprek maakt u kennis met de hypnotherapeut en kunt u uw vragen over de behandeling stellen. Ziet u het toch niet zitten? Geen probleem! Het intakegesprek is zonder verdere verplichtingen voor meer afspraken. Het is ook mogelijk om na het gesprek een andere therapeut te krijgen, afhankelijk van uw wensen. 

Tijdens het tweede bezoek gaan we aan de slag met de eerste hypnose sessie. U neemt plaats in een comfortabele stoel en wordt langzamerhand in een hypnose staat gebracht. De hypnotherapeut gaat in gesprek met uw onderbewustzijn en werkt aan uw probleem. U heeft zelf alles in de hand en doet niets wat u zelf niet wil. Veel mensen denken dat hypnose een staat is waarbij je de regie zelf niet meer in handen hebt, maar dat is niet zo. De eerste sessie duurt doorgaans 45 minuten tot een uur. 

Bij het derde bezoek gaat de hypnotherapeut in gesprek om te kijken of er al verandering te merken is in vergelijking met het intakegesprek. Afhankelijk daarvan wordt de sessie doorgezet in een nieuwe hypnose sessie. De afspraken met uw onderbewustzijn van de eerste sessie worden verder aangeschroefd en er wordt verder gewerkt aan uw probleem. 

Natuurlijk is het mogelijk om meer hypnose sessies te doen. Voor het beste resultaat is het in sommige gevallen verstandig om naast de hypnose sessies ook lifecoaching sessies in te zetten. Meer informatie daarover kunt u hier vinden.

0

Start typing and press Enter to search