Overgewicht

Overgewicht kan zowel lichamelijke als emotionele gevolgen hebben. Het beïnvloedt niet alleen je gezondheid, maar kan ook je zelfbeeld en zelfvertrouwen aantasten. Bij RISE Hypnotherapie bieden we een innovatieve oplossing: de Virtuele Maagband, een combinatie van hypnotherapie en moderne technieken om je te helpen je gewichtsdoelen te bereiken.

Wat veroorzaakt overgewicht?

Factoren zoals eetgewoonten, levensstijl, genetica en zelfs emotionele stress kunnen bijdragen aan gewichtstoename. Het is essentieel om een holistischeHolistisch Een benadering die rekening houdt met het geheel van een persoon, inclusief lichaam, geest, emoties en omgeving, in plaats van zich te concentreren op afzonderlijke delen. benadering te hanteren om blijvende veranderingen te realiseren.

De Virtuele Maagband in beeld

De kracht van de Virtuele Maagband

De Virtuele Maagband is een revolutionaire methode binnen de hypnotherapie, speciaal ontwikkeld om de uitdagingen van overgewicht aan te pakken zonder de noodzaak van chirurgie. In tegenstelling tot een traditionele maagband, waarbij je een operatie ondergaat met bijbehorende risico’s en een herstelperiode, biedt de Virtuele Maagband een alternatief zonder operatie met directe resultaten. Veel cliënten merken na slechts één sessie al dat ze minder trek hebben. Dit betekent dat je meteen kunt beginnen met de voordelen, zoals gezonder eten en afvallen, zonder de complicaties en uitdagingen van een operatie.

Hoe hypnotherapie en de Virtuele Maagband kunnen helpen

Bij RISE Hypnotherapie combineren we traditionele hypnotherapeutische technieken met de Virtuele Maagband methode:

  • We richten ons op het veranderen van je relatie met voedsel, het aanpakken van emotioneel eten en het bevorderen van gezonde eetgewoonten.
  • De Virtuele Maagband is een niet-chirurgische techniek waarbij je onderbewustzijnOnderbewustzijn Het deel van de geest dat invloed heeft op gedrag en gevoelens, maar waarvan men zich niet altijd bewust is. wordt geleid om te geloven dat je maag kleiner is, waardoor je sneller vol raakt en minder eet.
  • We bieden voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je op koers blijft en je gewichtsverliesdoelen bereikt.
1.
Intakegesprek

Tijdens dit gesprek bespreken we je eetgewoonten, je geschiedenis met gewicht en je doelen. Dit geeft ons inzicht in je specifieke uitdagingen en verwachtingen.

2.
Hypnotherapie sessies

Tijdens de sessies wordt de Virtuele Maagband toegepast, waarbij je onderbewustzijn wordt geleid om te geloven dat je maag kleiner is, wat leidt tot een sneller verzadigd gevoel en minder eetlust.

3.
Reflectie en voortgang

Na de sessie bespreken we je nieuwe eetgewoonten en gevoelens van verzadiging. Samen bepalen we de volgende stappen en bieden we ondersteuning voor aanhoudende resultaten.

Zet de stap naar een gezonder jij

Stel je voor dat je je fitter voelt, meer energie hebt, en geniet van een positiever zelfbeeld. Met de hulp van hypnotherapie en de Virtuele Maagband kan je deze transformatie realiseren. Begin vandaag nog je reis naar welzijn bij RISE Hypnotherapie.

Terugbelafspraak maken
Over RISE Hypnotherapie

RISE Hypnotherapie, gevestigd in Groningen, biedt professionele begeleiding voor diverse klachten en uitdagingen. Door beproefde technieken en persoonlijke benadering helpen we je een positieve veranderingen in je leven te realiseren.

Logo van "collectief alternatieve therapeutischen" met het jaartal 2024 en een caduceus-symbool.
Reviews

Ervaringen van cliënten