Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een methode om onder begeleiding van een hypnotherapeut meer inzicht te krijgen in jezelf. Wanneer je onder hypnose bent, is het mogelijk om je helemaal op jezelf te richten. U daalt als het ware af in uw onderbewustzijn om dichter bij uw klachten en problemen te komen, om deze uiteindelijk op te kunnen lossen.

Hoe voelt hypnose aan?

Iedereen ervaart dit anders, we horen vaak dat de hypnose erg ontspannend en aangenaam aanvoelt. 

Hou ik de regie over mijn bewustzijn tijdens een een hypnose sessie?

Bij hypnotherapie behoud u altijd de controle. Sterker nog, u leert meer controle te krijgen over uw eigen gedachtes en gevoelens.

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessies duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. 

Hoe snel mag ik resultaat verwachten?

Dit verschilt per persoon. De meeste cliënten ervaren meteen na de eerste sessie de gewenste verandering. Anderen ervaren de verandering geleidelijk aan, ze merken na de eerste sessie een gedeeltelijke veranderen en deze verandering wordt na elke vervolgsessie groter. 

Hoe kan ik bij RISE Hypnotherapie betalen?

U ontvangt de factuur voor onze diensten na het intakegesprek en u kunt deze voor de eerste sessie aan ons voldoen via een iDeal betaling of bankoverboeking. Ook is het is mogelijk om de factuur, bij de eerste sessie, te voldoen per PIN betaling of contant (graag gepast betalen). Het is ook mogelijk om in 3 maandelijkse termijnen te betalen. 

Kan ik mijn afspraak kosteloos afzeggen?

Indien u minimaal 48 uur voor aanvang van uw sessie, de sessie bij ons annuleert (per mail of telefonisch), zijn er geen kosten hieraan verbonden. Indien u binnen 48 uur voor aanvang van uw sessie annuleert, of niet annuleert, zijn we helaas genoodzaakt om de sessie aan u in rekening te brengen. In sommige gevallen kan hiervan afgeweken worden, maar alleen na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van RISE Hynotherapie.

Worden hypnose behandelingen door mijn zorgverzekeraar vergoed?

Dat verschilt per zorgverzekeraar en welke aanvullende verzekeringen u heeft.
Wij kunnen hierdoor niet garanderen dat uw zorgverzekeraar (deels) meebetaalt.
We raden u aan om, als u zeker wilt weten of er vergoed wordt, hierover contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Hoeveel hypnose behandelingen heeft iemand gemiddeld nodig?

Het aantal behandelingen varieert per persoon en is mede afhankelijk van hetgeen waarvoor u bij ons komt. In de meeste gevallen kunt u in 2 of 3 sessies uw doel bereiken. We starten altijd eerst met een intakegesprek, zodat u kennis kunt maken met de therapeut(e), we aan u uitleggen wat we precies gaan doen, de therapeut(e) aan u de juiste vragen kan stellen en er is uiteraard ook alle ruimte voor al uw vragen.  Na de intake plannen we de sessies in, als u daarvoor kiest.

Zijn de resultaten gegarandeerd?

Onze behandelingen hebben een zeer grote kans van slagen, maar RISE Hypnotherapie kan niet 100% garanderen dat uw behandelingen altijd in exact het aantal genoemde sessies, exact het gewenste resultaat opleveren.

Ik ben bang dat ik niet in hypnose kan komen.. Hoe gaan jullie daar mee om?

Iedereen die zich kan concentreren en focussen kan zonder problemen in hypnose gaan. Ook als u daar meer moeite mee heeft, hebben wij oplossingen en kunnen wij u helpen.

Kan ik blijven steken in een staat van hypnose?

Nee, het is onmogelijk om in een staat van hypnose te blijven.

0

Start typing and press Enter to search