In de media

RISE Hypnotherapie, opgericht in 2016, is niet alleen een gevestigde naam in de wereld van alternatieve geneeswijzen, maar heeft ook regelmatig de aandacht getrokken van de media. Begonnen als een gezamenlijke passie van twee fervente hypnose-enthousiastelingen, heeft onze aanpak altijd een heldere en aardse benadering van hypnotherapie gehad, waarmee we het mystieke imago dat vaak rond deze behandelwijze hangt, wilden verminderen.

Door de jaren heen hebben we duizenden cliënten mogen helpen met een breed scala aan uitdagingen. Onze impact en unieke benadering hebben geleid tot meerdere verschijningen in de media. Daarnaast hebben we onze diensten uitgebreid met lifecoaching en vormen we waardevolle samenwerkingen met lokale bedrijven om onze cliënten de best mogelijke resultaten te bieden.

Blijf op deze pagina voor een overzicht van onze verschijningen in de media en ontdek hoe RISE Hypnotherapie een verschil maakt in de levens van velen.

For You Magazine

5 januari 2020

For You Magazine belicht de ‘Virtuele Maagband’-benadering van RISE Hypnotherapie als oplossing voor overgewicht. Het artikel gaat in op de diepliggende emoties en overtuigingen die bijdragen aan overgewicht en hoe RISE deze met hypnotherapie aanpakt. Met een indrukwekkend succespercentage biedt RISE een veilig alternatief voor operatieve ingrepen.

RTV Noord

1 oktober 2018

In een uitzending van RTV Noord belichtte RISE Hypnotherapie de kracht van hypnotherapie bij stoppen met roken. Onze therapeut, Anita, verduidelijkte hoe het onderbewustzijnOnderbewustzijn Het deel van de geest dat invloed heeft op gedrag en gevoelens, maar waarvan men zich niet altijd bewust is. aangesproken wordt en wees op de hoge succesratio. Velen voelen al na enkele sessies verminderde behoefte aan roken, een sterk alternatief voor gangbare methoden.

For You Magazine

20 juni 2017

In een artikel op de website van For You Magazine wordt de ‘Virtuele Maagband’-methode van RISE Hypnotherapie uitgelicht. Het benadrukt de diepere oorzaken van overgewicht en hoe hypnotherapie deze aanpakt. Met een succesratio van 98% bij RISE, toont het stuk de effectiviteit van deze benadering als een veilig en krachtig alternatief voor chirurgische oplossingen.

Reviews

Ervaringen van cliënten