Tarieven

Bij RISE Hypnotherapie begrijpen we dat transparantie en duidelijkheid over de kosten belangrijk zijn voor onze cliënten. Op deze pagina vind je een overzicht van onze tarieven voor de verschillende diensten die wij aanbieden. Onder de tekst staat een gedetailleerde lijst met de diensten en bijbehorende prijzen.

Duidelijke prijsstelling

We hanteren duidelijke en eerlijke prijzen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Er zijn geen verborgen kosten en we bespreken altijd vooraf wat de kosten zullen zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vergoeding door verzekering 

Wij adviseren je om vooraf contact op te nemen met je zorgverzekeraar om de mogelijkheden voor vergoeding te bespreken. Op verzoek kunnen wij een factuur voor je opstellen die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Betalingsmogelijkheden

Wij bieden diverse betalingsmogelijkheden aan, waaronder contant, pin, iDEAL en bankoverschrijving. In sommige gevallen is het, in overleg, ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen via onze partner In3. 

Annuleringsbeleid

Het kan altijd gebeuren dat je een afspraak moet annuleren of verplaatsen. Wij vragen je dit zo snel mogelijk aan ons door te geven. Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden geannuleerd of verplaatst, kunnen in rekening worden gebracht.

Reguliere sessies

 • Intakegesprek € 79,-
 • Lifecoaching sessie € 119,-

  60 minuten

 • Hypnotherapie sessie € 119,-

  60 minuten

Pakketten

 • Virtuele Maagband € 495,-

  Intakegesprek, 3 hypnotherapie sessies en audio-sessies voor thuis

 • Stoppen met roken € 349,-

  Intakegesprek, 2 hypnotherapie sessies en audio-sessies voor thuis

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% BTW
Reviews

Ervaringen van cliënten