Afspraak maken?

Roken is de meest dodelijke verslaving die we kennen in Nederland. Elk jaar eist deze vervelende gewoonte 20.000 slachtoffers, alleen al in Nederland. Longkanker is het meest bekende gevolg van roken, maar ook andere ziektes kunnen hierdoor veroorzaakt worden. Klik hier om meer informatie te vinden over een rookverslaving.

RISE Hypnotherapie heeft voor mensen die willen stoppen met roken een uniek pakket samengesteld. Stoppen met roken is samen met afvallen de behandeling waar wij ieder jaar de meeste clienten voor ontvangen met veel succes. De stoppen met roken behandeling van RISE heeft een slagingspercentage van 95%, vrijwel iedereen die wil stoppen met roken gaat stoppen met roken dankzij ons gecertificeerde behandelplan*.

Bij het stoppen met roken pakket zit een uitgebreid intakegesprek, waar u samen met de hypnotherapeut op zoek gaat naar de oorzaak van de verslaving. Daarna gaan jullie samen een behandelplan opstellen aan de hand van onze succesformule. Na het intakegesprek plant u direct 2 sessies:

Sessie 1
De eerste sessie wordt gebruikt om afscheid te nemen van uw rookgewoonte. U neemt plaats in een comfortabele ligstoel en gaat in een staat van hypnose. De hypnotherapeut gaat d.m.v. de kracht van suggestie uw onderbewustzijn vertellen hoe het voortaan om moet gaan met de behoefte van het roken. Vanaf sessie 1 neemt u voorgoed afscheid van de sigaret* en kiest u voor een nieuwe gezonde levensstijl. 

Sessie 2
Bij de tweede sessie bespreekt u de voortgang in uw proces. Afhankelijk daarvan stelt de hypnotherapeut een hypnose sessie op, zodat uw behoefte om te roken weg blijft.

Tijdens het gehele proces staan we voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Zelfs al heeft uw familie/vrienden vragen, wij staan voor u klaar. We begrijpen ontzettend goed wat voor een grote verandering dit is in uw leven. Of u nou een jonge roker bent, of al tientallen jaren rookt, wij staan voor u klaar. 

Kies vandaag nog voor een nieuwe levensstijl en neem afscheid van de sigaret. Neem vandaag nog contact met ons op om uw intakegesprek te plannen. 

Tijdelijk: € 349,- incl. 21% BTW
€ 399,- incl. 21% BTW

RISE op TV

0

Start typing and press Enter to search