Afspraak maken?

Nieuw: burn-out pakket

Tijdelijk slechts € 595,-

Iedereen kent wel een gevoel van spanning en stress. Als dit zo af en toe gebeurt, is er uiteraard niet zoveel aan de hand. Een beetje spanning is vaak prettig en maakt ons alert. Maar als u teveel en langdurig spanning ervaart kunt u zich onprettig gaan voelen en zelfs in een burn-out belanden. 

Langdurig te veel hooi op je vork nemen, een te hoge werkdruk, vervelende omstandigheden of weinig steun vanuit uw omgeving kunnen ervoor zorgen dat u in een burn-out terecht komt. U raakt het overzicht en de grip op situaties kwijt. U heeft psychische en lichamelijke klachten waardoor u in het dagelijks leven niet meer kunt functioneren.

Symptomen van een burn-out

Er zijn bepaalde lichamelijke en psychische symptomen waaraan u een burn-out kan herkennen. Het is nuttig om de symptomen tijdig te herkennen om zo erger te voorkomen. Een van de bekendste symptomen is hevige vermoeidheid, u voelt zich uitgeblust en hebt nergens meer zin in. Ook bent u extreem veel aan het piekeren wat resulteert in slapeloze nachten. Daarnaast bent u overgevoelig en snel geïrriteerd. Drukke plekken en harde geluiden probeert u daarom te vermijden. Tot slot krijgt u bij een burn-out vaak te maken met een laag zelfbeeld. Door een verhoogd stressniveau en de vermoeidheid is de kans groot dat u meer fouten begint te maken. Voornamelijk omdat u deze fouten vroeger niet maakte daalt uw zelfbeeld. 

 

Hypnose bij een burn-out

Onze hypnotherapeut begeleid u om in een natuurlijke trance te gaan. Tijdens deze natuurlijke trance bent u gevoeliger om nuttige suggesties op te nemen en op te slaan in uw geheugen. We raden u aan om zo vroeg mogelijk een afspraak te maken voor een intakegesprek, zodat onze ervaren hypnotherapeuten, in overleg met u, een behandelplan op kunnen stellen. Op basis van uw informatie en de geschiedenis, zullen wij een goede inschatting maken van het aantal behandelingen en de juiste wijze van het toepassen van de therapie.*

0

Start typing and press Enter to search