Afspraak maken?

 • Na maanden vermoeidheid was ik op. Ik moest stoppen met werken en ook het huishouden viel me enorm zwaar. Via mijn huisarts kreeg ik te horen dat ik last had van een burn-out. Na een aantal weken rust heb ik samen met mijn man besloten dat hypnose mij misschien verder zou helpen. In overleg met de hypnotherapeute heb ik voor het anti burn-out pakket gekozen. De sessies hebben mij geholpen om weer tot mezelf te komen. Ik voel me op het moment een stuk energieker en ben weer een aantal dagen per week aan het werk. 

  S. Visser
  S. Visser
 • Vorig jaar begon ik met een opleiding. Ik ben erg perfectionistisch en kan moeilijk dingen los laten. Na maanden ploeteren voelde ik dat alles steeds moeizamer ging, ik had nergens meer zin in en kwam mijn kamer bijna niet meer uit. Door middel van de hypnose sessies heb ik weer energie en zin in het leven. Hypnose heeft ervoor gezorgd dat ik mijn studie snel heb kunnen oppakken waardoor ik nu bezig ben met het tweede jaar. 

  Lotte
  Lotte
 • Vorig jaar kreeg ik opnieuw last van een burn-out. Ik wilde het dit keer anders aanpakken en besloot om hypnose te proberen. Al na 1 sessie van het anti burn-out pakket voelde ik me beter. Elke volgende sessie bracht me nog meer verlichting. Ik voel me nu veel krachtiger en ben niet meer bang voor een terugval.

  J. Bos
0

Start typing and press Enter to search