Afspraak maken?

 • Op hele jonge leeftijd begon ik te experimenteren met drugs. In totaal ben ik zo’n 8 jaar verslaafd geweest aan allerlei verschillende soorten drugs. Na meerdere mislukte stoppogingen wilde ik een andere behandeling proberen en kwam ik uit bij hypnose. We hebben zowel mijn drugsverslaving als gebrek aan zelfvertrouwen aangepakt. Ik heb weer het gevoel dat ik er mag zijn en ben op dit moment het contact met familie en vrienden aan het herstellen. Ik heb me in jaren niet zo goed gevoeld. 

  Chantal
  Chantal
 • Tijdens mijn studententijd gebruikten we af en toe wat drugs, gewoon voor de ‘fun’. Helaas werd ik, zonder dat ik het zelf door had, steeds meer afhankelijk van GHB. Ik praatte mijn behoefte continu goed en zei dat ik niet verslaafd was. Het ging steeds slechter met mij en gelukkig hebben vrienden ingegrepen. Door veel praten hebben ze het voor elkaar gekregen dat ik hulp ben gaan zoeken. Ik heb drie sessies bij RISE Hypnotherapie gedaan, en na elke sessie groeide het gevoel dat ik kon stoppen, dat ik de GHB niet meer nodig had. Het contact met de hypnotherapeuten was heel fijn. Ik voelde me serieus genomen. 

  Joost
 • Voor lange tijd was blowen voor mij een moment van rust en ontspanning. Ik vond het blowen best onschuldig en dacht dat het niet zoveel kwaad kon. Toch was ik van slag wanneer ik een dag oversloeg. Het was een gewoonte geworden. Op aanraden van mijn vriendin ben ik bij RISE terecht gekomen. Na het intakegesprek had ik een goed gevoel over hypnose. Na twee sessies was ik van mijn verslaving af. 

  Erik Zalm
0

Start typing and press Enter to search