Afspraak maken?

 • Als kind ben ik begonnen met nagelbijten, hier ben ik vervolgens nooit meer mee gestopt. Ik kan hiervoor niet echt een aanleiding bedenken. Ik heb het nooit echt gezien als een probleem ,totdat ik in een hotel ging werken. Hier kreeg ik het gevoel dat ik er toch niet helemaal representatief uitzag door mijn afgebeten nagels. Na 1 sessie bij RISE hypnotherapie was ik van het nagelbijten af. 

  Minou
  Minou
 • Als ik zenuwachtig was ging ik nagelbijten. Wanneer mensen vervolgens zagen dat ik aan het nagelbijten was werd ik nog zenuwachtiger, ik schaamde mij hier erg voor. Het was alsof ik in een vicieuze cirkel zat, ik kon uit mezelf niet stoppen met nagelbijten. De hypnotherapeute van RISE heeft mij d.m.v. hypnose laten inzien dat het nagelbijten nergens voor nodig is. 

  J. van Haken
 • Voor het bijten van velletjes rondom mijn nagels ben ik bij RISE Hypnotherapie gekomen. Ik wilde hier graag mee stoppen maar het was voor mij echt een verslaving geworden. Binnen twee sessies heeft hypnose ervoor gezorgd dat de behoefte aan het bijten totaal verdwenen was. 

  Ron
0

Start typing and press Enter to search