Afspraak maken?

 • Als kind ben ik gebeten door een hond. Sindsdien ben ik altijd bang geweest en loop ik met een grote boog om alle honden heen. Ik kreeg pas echt last van mijn angst toen vrienden honden namen. Ik durfde niet meer bij ze thuis te komen. Op een gegeven moment besloot ik dat ik hier iets aan moest doen. Bij RISE Hypnotherapie heb ik twee sessies gedaan waarna mijn angst voor honden veel minder is geworden. Ik vind het nog steeds geen geweldige dieren maar ik durf er in ieder geval langs te lopen. De honden van mijn vrienden durf ik zelfs te aaien.

  Sietkse
  Sietkse
 • Grote groepen mensen heb ik altijd beangstigend gevonden net zoals kleine ruimtes. Dit zorgde ervoor dat ik me vaak meerdere malen per dag benauwd voelde. Door hypnose heb ik mijn angsten onder controle gekregen. Ik voel me een stuk rustiger. 

  Donovan
 • Sociaal ben ik niet heel sterk. Ik heb altijd het gevoel dat mensen mij niet leuk vinden en dat ik mensen, als ze me leren kennen, alleen maar kan teleurstellen. Door mijn bindingsangst heb ik weinig contacten. Nu ik ouder wordt vind ik dit een gemis en ben ik hier aan gaan werken. Hypnotherapie heeft mijn ogen geopend. Ik heb meer zelfvertrouwen en durf mijn emoties meer te laten zien. Ik merkte direct dat het contact met vrienden sterker is geworden en dat ik makkelijker met mensen kan praten. 

  Mevr. Laan
0

Start typing and press Enter to search