Afspraak maken?

Elke client van RISE Hypnotherapie is uniek. Dat betekent dat er geen vast behandelplan is, maar dat deze in overleg met u wordt gemaakt. Over het algemeen komen clienten met een verslaving 3 keer bij ons. Hieronder wordt beschreven hoe dat in z’n werk gaat.

Uw eerste bezoek is het intakegesprek. Wij hebben meerdere hypnotherapeuten, en koppelen u aan de hypnotherapeut die gespecialiseerd is in het verhelpen van verslavingen. Bij het intakegesprek leert u kennis maken met de hypnotherapeut en kunt u uw vragen stellen over de behandeling. Ziet u het toch niet zitten? Geen probleem! Het intakegesprek is zonder verdere verplichtingen voor meer afspraken. Het is ook mogelijk om na het gesprek een andere therapeut te krijgen, afhankelijk van uw wensen. 

Het tweede bezoek voor het verhelpen van een verslaving is de eerste hypnose sessie. U neemt plaats in een comfortabele stoel en wordt langzamerhand in een hypnose staat gebracht. De hypnotherapeut gaat in gesprek met uw onderbewustzijn en werkt aan uw verslaving. U heeft zelf alles in de hand en doet niets wat u zelf niet wil. Veel mensen denken dat hypnose een staat is waarbij je de regie zelf niet meer in handen hebt, maar dat is niet zo. De eerste sessie duurt doorgaans 45 minuten tot een uur. 

Bij het derde bezoek gaat de hypnotherapeut in gesprek om te kijken of er al verandering te merken is in vergelijking met het intakegesprek. Afhankelijk daarvan wordt de sessie doorgezet in een nieuwe hypnose sessie. De afspraken met uw onderbewustzijn van de eerste sessie worden verder aangeschroefd en er wordt verder gewerkt aan uw verslaving. 

Ook na twee hypnose sessies is het mogelijk om extra sessies te gaan doen. In sommige gevallen is het ook verstandig om de hypnose sessies om te zetten in lifecoaching. Meer informatie daarover kunt u hier vinden.

0

Start typing and press Enter to search