Afspraak maken?

  • Al jaren lang heb ik de aandrang om haren uit mijn hoofd en wimpers te trekken. Ik voelde me hier heel onzeker over, ik snapte maar niet waar die aandrang vandaan kwam. Wat ik wel wist was dat ik van deze verslaving af wilde komen. Via internet kwam ik erachter dat hypnose misschien de oplossing kon zijn. Ik heb contact met RISE Hypnotherapie opgenomen en de therapeute luisterde aandachtig naar mijn verhaal en samen hebben we besloten dat we twee hypnose sessies zouden doen. Na de eerste sessie merkte ik al dat de aandrang minder was geworden en na de twee sessies was de aandrang volledig weg. Als ik had geweten dat hypnotherapie zo effectief was dan had ik dit al jaren eerder gedaan! 

    Samantha Betten
  • Voor een medicijnverslaving ben ik bij RISE terecht gekomen. Ik wilde korte metten maken met mijn verslaving. Alleen lukte me dit zelf niet en zag ik in dat ik hulp nodig had. RISE heeft me binnen 4 sessies weer op het rechte pad gekregen.

    L.Oost
  • Sociaal ben ik niet heel sterk. Ik heb altijd het gevoel dat mensen mij niet leuk vinden en dat ik mensen, als ze me leren kennen, alleen maar kan teleurstellen. Door mijn bindingsacht heb ik weinig contacten. Nu ik ouder wordt vind ik dit een gemis en ben ik hier aan gaan werken. Hypnotherapie heeft mijn ogen geopend. Ik heb meer zelfvertrouwen en durf mijn emoties meer te laten zien. Ik merkte meteen dat het contact met vrienden sterker is geworden en dat ik makkelijker met mensen kan praten. 

    Kevin
0

Start typing and press Enter to search