Afspraak maken?

Stoppen met roken pakket

Tijdelijk slechts € 349,-

Roken leidt vrij snel tot gewenning en snel tot verslaving. U rookt vaak bij een aantal vaste situaties, bijvoorbeeld tijdens werkpauzes, na het eten, bij een avondje stappen of bij stress. Hierdoor wordt het roken een ingesleten gewoonte. Daarnaast zit er nicotine in een sigaret. Nicotine is een zeer verslavende stof, het zorgt ervoor dat u zich tijdelijk ontspannen voelt.

Doet een van de bovenstaande situatie zich voor, dan verwachten uw hersenen nicotine. Als u op dat moment geen sigaret neemt, treed er een gevoel van trek en onrust op. Hierdoor krijgt u het gevoel dar u het roken nodig heeft om te kunnen ontspannen en functioneren. De behoefte aan roken wordt daarnaast versterkt door ontwenningsverschijnselen. Wanneer u niet rookt, dan uit zich dat in slapeloosheid, prikkelbaarheid, angst en concentratieproblemen. Door een sigaret te roken brengt u het nicotineniveau weer op peil waarna de ontwenningsverschijnselen verdwijnen. Op dat moment bent u geestelijk en lichamelijk afhankelijk van een sigaret en dus verslaafd. 

 

 

Hypnotherapie en stoppen met roken

Gefeliciteerd! U heeft de eerste stap gezet om te stoppen met roken. Onze behandeling zorgt ervoor dat u geen behoefte meer heeft om te roken! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het stoppen met roken pakket en het maken van een afspraak. *

0

Start typing and press Enter to search