Afspraak maken?

Zelfvertrouwen, is zoals het woord al aangeeft het vertrouwen dat u in u zelf hebt, het vertrouwen dat u op eigen kracht taken aankunt en tegenvallers het hoofd kunt bieden. Het helpt ons bij het maken van belangrijke keuzes, het geeft dus vorm aan het leven dat we voor onszelf creëren.

Mensen worden niet met zelfvertrouwen geboren, het ontwikkeld zich in de kinderjaren. Hoeveel zelfvertrouwen u hebt, hangt voornamelijk af van ervaringen uit het verleden. Ook steun en complimenten van anderen, hebben invloed op uw zelfvertrouwen. Het beschikken over voldoende zelfvertrouwen heeft enkele belangrijke voordelen:
– u bent tevreden over jezelf;
– u hebt een positieve instelling en zal dit ook uitstralen naar uw omgeving;
– u gaat goed om met successen en tegenvallers in het leven;
– u behaalt gemakkelijker uw doelen;
– u ontdekt uw potentie en bent in staat deze te benutten;
– u ervaart rust en kalmte in lastige situaties;

Iedereen twijfelt wel eens aan zichzelf, heb ik dat goed gedaan? wat vindt hij of zij van mij?

Daar is helemaal niets mis mee. Het moet echter niet uw leven gaan bepalen. Bij een gebrek aan zelfvertrouwen kan men vaker last hebben van de volgende problemen:
– overdreven perfectionisme;
– stress;
– faalangst;
– relatieproblemen;
– depressies;
– burn-outs;

 

Hypnose en zelfvertrouwen

Met hypnotherapie kunnen we uw zelfvertrouwen een enorme boost geven. U krijgt weer vertrouwen en uw eigenwaarde terug. U zult dit direct gaan uitstralen, waardoor het effect nog verder toeneemt. Wilt u meer zelfvertrouwen? Maak z.s.m. een afspraak met RISE hypnotherapie!*

0

Start typing and press Enter to search