Afspraak maken?

 • Na elke hypnose sessie ging ik met een heel fijn gevoel naar huis! Bij elke sessie voelde ik mijn zelfvertrouwen groeien. Tijdens de eerste twee sessies hebben we gewerkt aan mijn zelfbeeld en bij de laatste sessie hebben we de focus gelegd op het durven ontvangen van complimenten. Ik ben heel blij met de resultaten en heb hier nog dagelijks profijt van.

  Robin
  Robin
 • Ik ben altijd erg onzeker geweest. Doe ik het wel goed? Vraag ik niet teveel? Moet ik dit niet zelf kunnen? Deze vragen stelde ik mezelf meerdere keren per dag. Tijdens mijn studie kreeg ik hier veel problemen mee. Ik ben toen op aanraden van een vertrouwenspersoon van mijn opleiding in aanraking gekomen met hypnose. Binnen 3 sessies heeft de hypnotherapeute van RISE mij geholpen. Ik voel me een stuk zekerder en durf nu hulp te vragen op moeilijke momenten. 

  Tim van Velzen
 • Hypnotherapie heeft mij geholpen om over mijn onzekerheden te komen. Ik maakte me veel te druk om van alles en nog wat. Nu ik meer zelfvertrouwen heb kan ik makkelijker keuzes maken. Ik ben niet meer bang om fouten te maken, ik weet nu dat het maken van fouten niet erg is zolang ik er maar van leer. Ik geniet nu veel meer van het leven!

  Mevr. Otten
0

Start typing and press Enter to search