Update naar aanleiding van de corona maatregelen van 18-12-2021

Helaas heeft de overheid op 18 december 2021 weer moeten kiezen voor een lockdown, maar gelukkig kunnen wij u nog steeds de hulp bieden die u wenst.

Omdat er geen direct contact met onze cliënten is, mogen we gewoon de intakegesprekken en sessies (zowel hypnotherapie als coaching) door laten gaan. Uiteraard doen we er alles aan om het, zowel voor u als onze therapeuten, helemaal veilig te houden.

Zo zullen onze therapeuten u nu geen hand geven, houden we 1,5 meter afstand, wassen we onze handen zeer geregeld en zullen we extra aandacht besteden aan hygiëne in de ruimtes op onze praktijken.

Mocht een therapeut(e) van RISE Hypnotherapie gezondheidsklachten hebben, dan zullen we de afspraak helaas moeten annuleren of verzetten naar een andere therapeut(e). Wij nemen in dat geval zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u hier over op.

Als u zelf gezondheidsklachten heeft, die kunnen wijzen op het corona virus, dan verzoeken we u om zo vroeg mogelijk telefonisch (050-7831000, 055-7811000 of 020-7821000) contact met ons op te nemen om de afspraak te verplaatsen. Komt u in dat geval a.u.b. niet naar onze praktijk. Denk hierbij aan klachten als koorts, kortademigheid, verkoudheid, hoesten of keelpijn. Als we allemaal verstandig hiermee om gaan, houden we het veilig voor elkaar.

Bedankt voor uw medewerking en heel graag tot ziens bij RISE Hypnotherapie

Delen:
Reviews

Ervaringen van cliënten