Afspraak maken?

Virtuele maagband

Tijdelijk slechts € 495,-

Overgewicht kan de gezondheid in gevaar brengen. Meestal wordt overgewicht veroorzaakt door een ongezonde levensstijl: Te veel eten, in combinatie met te weinig lichaamsbeweging. Daarnaast kan een stofwisselingsstoornis de achterliggende oorzaak zijn van overgewicht. 

Iedereen kan overgewicht krijgen, de een heeft er echter meer aanleg voor dan de ander. De kans op overgewicht is bijvoorbeeld groter wanneer u als kind al overgewicht had, als u uit een gezin komt met slechte voedingsgewoontes of als u de neiging heeft om bij spanning en stress meer te gaan eten.

Door de BMI (body Mass Index) methode kunt u bereken of u overgewicht heeft. Deze methode meet of uw gewicht past bij uw lengte. Als u een BMI heeft van meer dan 25 betekend dit dat u overgewicht heeft. 

Hypnose bij overgewicht

RISE Hypotherapie biedt afslanksessies voor mensen met te hoog BMI. Wij helpen u om uw streefgewicht te bereiken! Of het nu gaat om die paar extra kilo’s die u kwijt wilt, of dat u een behoorlijk overgewicht heeft, met hypnotherapie is een gezonde BMI makkelijk haalbaar.*

Belt u ons gerust voor meer informatie, of om direct een afspraak te maken.

0

Start typing and press Enter to search