Afspraak maken?

 • De virtuele maagband was voor mij DE oplossing om snel en effectief af te vallen. Door hypnose kon ik eindelijk de kracht vinden om gezonder te eten. 

  Anouk
 • Een operatie was voor mij geen optie, ik zou te lang uit de running zijn. Via het internet kwam ik erachter dat er ook virtuele maagbanden bestaan. Ik heb contact opgenomen met RISE hypnotherapie voor een intakegesprek. Tijdens het gesprek heb ik al mijn vragen kunnen stellen en kreeg ik informatie over het virtuele maagband pakket. Ik ben erg onder de indruk van de hypnose sessies. Na de hypnose sessies had ik geen behoefte meer aan overmatig eten en viel ik vrijwel direct af! De bijgeleverde MP3 speler heb ik regelmatig geluisterd.

  Jeroen
  Jeroen
 • Ik wist dat ik iets aan mijn overgewicht moest doen toen het me in mijn dagelijks leven ging beperken. Ik besloot om meer te gaan koken en gezonder te gaan leven. Toch kon ik op veel momenten het snacken niet weerstaan. Hierdoor viel ik in het begin bijna niets af. Ik ben toen gaan zoeken naar behandelingen die mij konden ondersteunen bij het afvallen. Ik kwam bij hypnose uit en wilde het een kans geven. In overleg met mijn hypnotherapeute is er een behandelplan opgesteld. Binnen 4 sessies heb ik geleerd hoe ik mijn eetpatroon onder controle kan krijgen en houden. Op dit moment ben ik al 20 kilo kwijt!

  M. Zomers
0

Start typing and press Enter to search