Afspraak maken?

 • Mijn dochter zou haar droombruiloft vieren op het mooie Curacao. Zelf had ik al 8 jaar nier meer gevlogen omwille van mijn angst voor turbulentie. Ik wilde de mooiste dag van mijn dochter’s leven natuurlijk niet missen! Ik heb contact opgenomen met RISE Hypnotherapie en kon meteen een afspraak maken. Na 1 sessie voelde ik dat ik zonder angst aan vliegen kon denken. Daarna hebben mijn man en ik meteen de vliegtickets geboekt!

  mevr. Draaisma
  mevr. Draaisma
 • Voor mijn werk moet ik regelmatig in het vliegtuig stappen. Keer op keer kreeg ik dagen van tevoren al stress klachten zoals moeite met slapen, hartkloppingen en een opgejaagd gevoel. Op een dag besloot ik dat ik hier iets aan moest doen. Ik heb twee hypnose sessies ondergaan en voel me nu heel rustig. Zelfs als ik het vliegtuig in stap voel ik niets meer van de angst die ik vroeger altijd had. 

  Niek Janssen
  Niek Janssen
 • Het is altijd een droom geweest om mijn geboorteland te bezoeken. Door mijn angst voor vliegen was dit er nooit van gekomen. Mijn verlangen was zo sterk dat vriendinnen mij hypnotherapie aanraden. Bij RISE Hypnotherapie voelde ik me meteen op mijn gemak. De hypnotherapeute en ik hebben samen een behandelplan gemaakt. En het is gelukt, ik heb eindelijk de reis van mijn dromen kunnen maken!

  Sya Li
  Sya Li
0

Start typing and press Enter to search